Rullesteg med lynstegt grønt

(6 pers.)30 min. + 1½ time i gryden1 kg oksekød af okseinderlår til rullesteg Fyld:100 g reven ost2 skiver smuldret brødkrumme1-2 æg2 fed hakket
Af
af Redaktion

(6 pers.)
30 min. + 1½ time i gryden

1 kg oksekød af okseinderlår til rullesteg

Fyld:
100 g reven ost
2 skiver smuldret brødkrumme
1-2 æg
2 fed hakket hvidløg
1 bdt. hakket persille
Olivenolie

Lag i stegen
6 skiver skinke el. pølse, f.eks. mortadella
10 skiver mild danbo
4 skiver bacon
1 hakket løg
2-3 dl hvidvin
1 dåse flåede tomater
Lynstegt spinat og porrer og kartofler


Læg kødet ud og hak pecorino, brødkrumme, æg, salt, peber og hvidløg, persille og olie sammen. Læg pølse el. skinke på kødet, så ost og til sidst fyldet med brødkrummen. Rul og snør med snor. Brun i olie i en gryde. Kom bacon i tern, løg og til sidst hvidvin ved. Når det koger, tilsættes tomaterne, og det hele småsimrer i 1-1½ time. Skæres i skiver og serveres med sovs, grønt og kartofler.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også...
Kalvesnitsler med østershatte



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.