Krydret kyllingespid

De mindste vil uden tvivl blive begejstrede for de lækre kyllingespid!
Af
af Redaktion

Ingredienser til krydret kyllingespid

(4 pers.)

700 g kyllingeinderfilét
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. kommen
1 tsk. koriander
2 tsk. paprika
1 tsk. timian
2 sk. toastbrød

Tilbehør
Rissalat

Fremgangsmåde til krydret kyllingespid

Dryp kyllingefiléterne med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Fordel krydderiblandingen på kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Sæt kyllingefiléterne på spid og steg dem ved middelhøjvarme 2 min. på hver side. Servér med en god rissalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Kylling i tomatchili


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.