Fyldt ravioli med hjemmelavet tomatsovs og parmesanost

Denne pastaret med fyldt ravioli og en hjemmelavet tomatsovs er super nem at gå til! Kan laves vegetarisk med ravioli med fyld af f.eks. ricotta og spinat.
Af
af Kristina Marckmann
Fyldt ravioli med hjemmelavet tomatsovs og parmesanost
15 min
2 personer
Ravioli med tomatsovs
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 ds. flåede tomater
10-15 friske basilikumblade
2 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g frisk ravioli
25 g parmesan

Fremgangsmåde

  1. Svits løg og hvidløg i olien.
  2. Tilsæt tomater, hakket basilikum, salt og peber. Lad tomatsaucen koge under låg i 10 min.
  3. Kog raviolien i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra.
  4. Vend raviolien i tomatsovsen og server med friskrevet parmesan og groft brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.