Lækker og nem lakse-tatar med cremet dressing
Er du vil med både tatar og laks? Så er denne opskrift på en nem og lækker lakse-tatar måske lige noget for dig! Husk, at laksen skal være frossen før brug.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

10 min
6 personer
Lakse-tatar
350 g fersk laks (frossen)
Citronsaft
Olivenolie
1 tsk. salt
½ bdt. dild
1 forårsløg
1 hjertesalat
5 blade frisésalat
2 avocadoer
1 agurk
½ bakke karse
Dressing
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. cremefraiche
2 tsk. dijonnaise
½ usprøjtet citron
1-2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Pynt
Karse
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
- Skær laksen i små tern og marinér dem i lidt citronsaft, olivenolie og 1 tsk. salt.
- Pluk dilden i små buketter, rens forårsløget og skær det i ringe, skyl og pluk de to slags salater og læg dem til afdrypning.
- Pil avocadoerne og skær dem i både eller tern og vend dem straks med fisken, så de ikke bruner.
- Skræl agurken og skrab midterkernerne ud.
- Skær agurken i små halvmåner. Vend dem i fisken sammen med dilden.
- Læg salaterne som bund på et fad og anret fiskesalaten ovenpå.
- Pynt med løgringene.
- Riv og pres citronen.
- Pisk dressingen sammen og pynt med den i striber over salaten og top med karse.

Forretter & Tilbehør
Oksetatar med ricottacreme

Forretter & Tilbehør