Nemme krydrede rejeruller

Nem og lækker frokostret, hvor safran kan erstattes med gurkemeje
Af
af Redaktion

(4 pers.)

3 hårdkogte æg
100 g rejer
2 spsk. cremefraiche
½ tsk. Colmans sennepspulver
¼ tsk. stødt chili
½ tsk. salt
Evt. 1 knsp. safran
4 tyndbrød el. tortillas
1-2 spsk. revet grana
2 spsk. olie


Hak æg og rejer og bland det med cremefraiche. Smag til med sennepspulver, chili, salt og evt. safran. Fordel fyldet på de 4 brød og rul dem sammen. Læg dem i et oliepenslet ildfast fad. Kom ost og olie over. Sæt fadet i ovnen ved 225° ca. 10 min., til osten er smeltet og gylden.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv mere med rejer...
Rejefrikadeller i salat
Pasta med cremet porre-reje sovs
Vagtelæg med rejefyld

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.