Opskrifter

Quinuasalat med kål<BR/> og søde løg

Onsdag, 10. september 2008af Redaktionen
(4 pers.)1½ dl rød quinua3 dl vand2-3 rødløg, 300 g2 spsk. olivenolie2 spsk. rød vineddike2-3 tsk. rørsukker½ -1 tsk. saltKværnet peber250-300 g

(4 pers.)

1½ dl rød quinua
3 dl vand
2-3 rødløg, 300 g
2 spsk. olivenolie
2 spsk. rød vineddike
2-3 tsk. rørsukker
½ -1 tsk. salt
Kværnet peber
250-300 g fintsnittet savojkål
Saft af 1 appelsin

Kog quinuaen 10 min. I vand med lidt salt. Lad den trække 5 min., og hæld den i en sigte. Pil løgene og skær i skiver. Svits ved lav varme i olie, ca. 10 min., til løgene er møre. Smag til med vineddike, sukker, salt og peber. Kom kålen i et fad eller portionstallerkner med quinua ovenpå. Fordel løgene og hæld appelsinsaft over.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen