Frisk pasta med skinke og ærter i citronflødesauce

Lækker hverdagsret med frisk pasta, skinke og ærter i en cremet citronflødesauce – mild, frisk og klar på under 30 minutter.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Frisk pasta med skinke og ærter i citronflødesauce
20 min
4 personer
Skinke og ærter i sauce:
2 dl hønsebouillon
2½ dl piskefløde
1 usprøjtet citron
2 porrer
200 g ærter fra frost
300 g kogt skinke
Salt og peber
Tilbehør:
400 g frisk pasta
Til servering:
½ potte frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Skinke og ærter i sauce:

  1. Bring hønsebouillon, fløde og fintrevet citronskal i kog i en gryde, og lad det småkoge i 5 minutter.
  2. Rens porrerne, og skær dem i tynde ringe.
  3. Tag ærterne ud fra frost.
  4. Skær skinken i tern.
  5. Vend porrer, ærter og skinke i citronflødesaucen, og lad dem koge med i 3-4 minutter.
  6. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Servering:

  1. Vend pastaen i saucen, og anret i dybe tallerkener.
  2. Pynt med basilikum.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.