Karamelliseret rødkål

Rødkål har en skøn, syrlig, sød karamelagtig smag. Den kan holde sig et par uger i køleskab
Af
af Redaktion
Karamelliseret rødkål

Karamelliseret rødkål

(4-5 pers.)

Ca. 400 g snittet rødkål
2 rødløg
20 g smør
1 dl rødvin
2 spsk. lys sirup
2 spsk. balsamico
1 tsk. koncentreret bouillon
½ dl æblemos, evt. færdig fra glas
5 stødte allehåndefrø
½ tsk. salt
Groftkværnet peber

Pil og snit løgene. Svits kål og løg halvmørt i smørret ved jævn varme. Tilsæt de øvrige ting og lad det simre mørt på ca. ½ time. Smag til med salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

PRØV OGSÅ: Appelsin-rødkål

SØDE KAGEDÅSER

Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Gammeldaws frikadeller med varm rødkålssalat
Honningsødet rødkålssalat
Surkål

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.