Bag om Familie Journal: Følg de to garvede journalister Mary og Johan

Mandag, 16. januar 2017
Søren Johannesen
Mød to af journalisterne på Familie Journal, Mary Steengaard og Johan Isbrand, som uge efter uge knokler for at få de bedste historier hjem til Danmarks største ugeblad.

Hver eneste uge lander et halvt pund træmasse i form af et farvestrålende ugeblad på stuebordene rundt om i landet – og tilbage på Familie Journals redaktion sidder journalister og fagfolk og er allerede i fuld sving med næste uges blad. Hver evig eneste uge ud fra samme mission: at give anledning til underholdning, fordybelse og berigelse.

Sådan har det været i 140 år, og sådan skal det stadig være. I videoen ovenfor kan du se og høre de to dedikerede journalister Mary og Johan fortælle om deres interessante og meget afvekslende arbejde.

Klik her og se en video hvor chefredaktøren på Familie Journal fortæller mere om bladets 140-års historie

Gode historier i Familie Journal

Mary Steengaard og Johan Isbrand, har arbejdet på Familie Journal i henholdsvis 40 og 20 år. De rejser land og rige rundt på jagt efter de gode historier.

Sjov quiz: Hvor godt kender du Familie Journal

Begge beskæftiger de sig med alle mulige emner i deres journalistik. Men de har hver især også deres særlige interesser. Mary hjerte banker f.eks. for socialt udsatte, mens Johan altid har været begejstret for alt, der har med musik at gøre.

Dansktoppen i Familie Journal

Derfor er det også som regel Johan, der skriver om dansktop og populærmusik i Familie Journal. Artiklerne bliver gerne suppleret af små videoer, som man kan se på vores hjemmeside eller på Facebook, og Johan er ikke bleg for at stemme i, når idolerne giver et nummer.

Klik her og kom direkte til Familie Journals dansktop-univers

I slutningen af marts er Johan naturligvis på pletten – i ført sin karakteristiske jakke – når Familie Journal hylder dansktoppens ypperste udøvere ved en kæmpestor prisfest i Boxen i Herning.

Birthe Kjær, Kandis, Peter Belli, Fede Finn & Funny Boyz er allerede på plads til Dansktop Prisen 2017, og de bliver oven i købet suppleret med deres østrigske kollega, slagerkongen Hansi Hinterseer. Det bliver et brag af en fest, tør vi godt love.

Herunder kan du se nogle af dem, du kan opleve til Dansktop Prisen 2017:

Kom til fest i Boxen: Dem kan du opleve til Dansktop Prisen 2017