Tag på detektivjagt

Fredag, 15. oktober 2010
af Redaktion
Værsgo - et gratis spil til alle, der kan li' at gå på opdagelse i en verden af skjulte objekter
Hjælp Francesca med at finde et stjålet kunstværk. Detektiv-jagten bringer dig vidt omkring og skærper din sans for detaljer
Hjælp Francesca med at finde et stjålet kunstværk. Detektiv-jagten bringer dig vidt omkring og skærper din sans for detaljer

Er der en lille detektiv gemt i maven på dig? Så er det måske nu, at du skal have sporsans og forstørrelsesglas i omdrejninger?
For nu forærer vi et gratis spil til alle brugere - et fængslende spil, hvor du skal hjælpe med at opklare det største kunstrøveri i årtier: Boticellis mesterværk er nemlig blevet stjålet!

SÅDAN GØR DU

For at hente gratis-spillet "The Stolen Venus" og de to prøvespil skal du blot downloade og installere en fil, der findes HER.

Klik på knappen "Gratis download" og følg instruktionen - efter tur skal du trykke på knapperne "Kør - Kør - Fortsæt - Enig - Færdig".

Rammen tilbage
Hvor der i går var hundredvis af besøgende kunstelskere, der skubbede til hinanden for at få et glimt af mesterværket, er der i dag kun bar væg med tom ramme tilbage.
I spillet hjælper du inspektør Francesca di Porta med at løse mysteriet - og undervejs skal I bl.a. finde en masse ting, der er gemt i billederne og skabe orden i små puslespil.
Spillet hedder "Insider Tales: The Stolen Venus" - og koster normalt 99 kr. Det er i øvrigt den type spil, der hedder "Hidden object" - en slags "Find Holger" for voksne.

Her kan du downloade flere prøvespil
Læs også anmeldelser af spil

To ekstra spil

Foruden det store Venus-spil får du også to spil med hver en times prøvetid, nemlig "4 Elements" og "Farm Frenzy".

4 Elements
De fire elementers magi, der har holdt konge-
riget kørende i århundreder, er blevet
korrumperet af onde kræfter. Det er op til dig at
åbne de fire oldgamle magiske bøger og samle
16 mystiske kort, der vil hjælpe dig med at bringe
kongeriget tilbage til live!

Farm Frenzy
Her har du chancen for at blive en bedre
landmand end nogen anden. Aldrig har de daglige
opgaver været mere underholdende, end når du
kultiverer dine marker, fodrer dine dyr og samler
de ting, de producerer. Du kan bruge de penge,
du tjener, på at opgradere din gård!

Værd at vide
• Spillene har engelske tekster, men selv om du ikke er skrap til det udenlandske, kan du sagtens løse opgaverne uden at kende sammenhængen og detaljerne.
• Spillet er meget nemt at downloade, men hvis det driller på din computer, må du hente hjælp hos andre - vi kan desværre ikke påtage os at hjælpe med installationen.

Klik her, hvis du vil have det gratis spil, Insider Tales: The Stolen Venus
Køb flere spil i shoppen