Det er dejligt at være to

Mandag, 25. august 2014
af Redaktion
I Familie Journal i denne uge kan du læse om Maria, der uden tøven trådte til, da hendes tre børnebørn mistede deres mor. Du kan også læse, hvad Puk svarer en kvinde, der er frustreret over, at hendes mand aldrig gør rent. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 25. august 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 25. august 2014

Fra læser til læser

Danmark er fuld af skønne mænd og kvinder, og mange af dem lever i lykkelige parforhold.
Men der er også mange, der af forskellige årsager er blevet alene. Mange har måske aldrig mødt kærligheden.

I denne uge får du hæfte fyldt med efterlysninger fra modne kvinder og mænd, så prøv at se, om ikke lige DIN kommende livsledsager måske skulle gemme sig hér!

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hver dag får vi her på Familie Journal rigtig mange mails og breve fra mennesker, som gerne vil have bragt en efterlysning i rubrikken "Fra læser til læser". En del handler om efterlysninger af broderimønstre, receptkuverter eller gamle skolekammerater, men størsteparten er fra mænd og kvinder, som savner en ven, partner eller kæreste. Efterhånden er der mange måneders ventetid på at få en efterlysning bragt i bladet, og derfor fik vi den gode idé at samle en del af de efterlysninger i et specielt hæfte.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

På redaktionen diskuterede vi faktisk, hvorvidt vi kunne kalde det "Find en kæreste", for nogle af annoncerne er også fra mennesker, som savner en ven at opleve ting sammen med. Derfor den løsning, som følger med bladet i dag.

Modne mennesker

Vil man gerne finde en kæreste eller ægtefælle, er det jo i dag en helt accepteret fremgangsmåde at finde sammen via annoncer, internettet eller et datingbureau - og det er der da også to par, som fortæller om i hæftet. Det er modne mennesker, som helt afgjort har haft held med at finde den eneste ene - for anden gang.

Og er du en mand eller kvinde, som savner en at være sammen med, så prøv, om du kan finde lykken blandt de mere end 100 tilbud i hæftet.

Venlige hilsner

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Fine varer fra Familie Journals webshop