Klæ' ud-kassen

Onsdag, 10. februar 2010
af Redaktion
Det bedste legetøj findes i klæ' ud-kassen - nok til mange timers drømmerier

Det aller bedste legetøj, der nogen sinde har været i mit hus, er kassen med klæde ud-tøjet. Helt fra den største var lille og til nu, hvor den mindste stadig er det, har det været det sjoveste at klæde sig ud.
I bladet i denne uge har vi sat fokus på fastelavn, som er lige om hjørnet, og mange af de ridderdragter, alfekjoler og drabelige skeletter, der ligger hjemme på børneværelset, stammer fra de mange fastelavnsfester, der har været, siden det første barn forstod, hvad det gik ud på.

En anden slags udklædning
Sjovt at se tøjet i dag og endnu sjovere at huske, hvorfor det var, de netop valgte den figur. For mine små drenge var bloddryppende farlige at se på, og faktisk kan jeg se i dag, at jo mere forsigtige, de var, des værre blev uhyret, de skulle ligne.
I dag er det kun den lille, der gider klæde sig ud, undtaget, når der er gallafester på skolerne. Så drager drengene af i jakkesæt, skjorter, slips og nypudsede sko, og det er vel også en slags udklædning...

Mange hilsner

Gør det selv:
Til fastelavnsfest som en blomst

Prøv også:
Fastelavnsboller fra Slankedoktor

PS
Med bladet i næste uge følger i øvrigt en stor gratis kogebog med kyllinge- og fiskeopskrifter, se mere i tv-spottet her: