Ugens blad: Endnu mere dejlig sommerlæsning

Mandag, 27. juli 2015
af redaktionen
Glæd dig til et hyggeligt gensyn med den lille novellesamling "Søfryd"

I denne uges Familie Journal kan du læse om Rikke, Malene og Sarah, som voksede op med forældre, der drak. De turde ikke tale højt om tabuet og vidste heller ikke, hvor de skulle få hjælp. – Det var skamfuldt og ensomt, siger de tre unge kvinder. Nu har de startet en støttegruppe, som hjælper andre børn og unge fra misbrugsfamilier.

For 15 år siden da Familie Journal besøgte Charlotte og Peter, vidste de ikke, om de fik lov til at beholde deres lille nyfødte datter, Sophie. Hun led af en sjælden sygdom og skulle igennem en masse operationer – men Sophie snød alle. Læs om Sophie i denne uges Familie Journal.

Glæd dig også til et dejligt gensyn med novellesamlingen "Søfryd"

Chefredaktøren fortæller...

Noget af det dejlige ved sommeren er alle de gode bøger, jeg når at få læst. Jeg er en rigtig læsehest, og jeg kan bruge timer i mit eget selskab, bare jeg har en bog.

Mange af de krimier, jeg læser, er en del af en serie. Og så er det virkelig gensynets glæde, når jeg er tilbage på Gotland, tilbage i Fjällbacka, tilbage på Politigården – og tilbage på sommerpensionatet Søfryd.

Den lille novellesamling, vi har med i denne udgave af Familie Journal, er gensynets glæde for rigtig mange, ved jeg. Det er efterhånden en del år siden, at serien gik i bladet hver sommer, og jeg tror aldrig, at jeg i min tid som chefredaktør har fået så mange opfordringer til at gentage noget som netop Søfryd.

Vi har talt en del om det herinde. Hvad er det, der gør, at noget bare holder?

Det handler i hvert fald om, at man skal have lyst til at være sammen med personerne. At de virker ægte, og at historien griber ud og fanger os. Så skal det også være godt skrevet, sådan så man bare glider nemt igennem. Og endelig må der gerne være nogle smukke illustrationer til.

Det hele er forenet i Søfryd, så jeg vil ønske god fornøjelse med læsningen, uanset om det er første eller anden gang.

Venlig hilsen

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.