Ugens blad: Er du Danmarks klogeste?

Mandag, 28. september 2015
af redaktionen
I denne uges Familie Journal tager vi hul på en gættekonkurrence.

Familie Journal i denne uge

Mor og datter blev forsonet

Fortiden var præget af skænderier og konflikter, og det var skyld i, at Birthe Maria og Annia i tre år ingen kontakt havde. Så fik en konfliktmægler dem til at indse, at det er vigtigt at få det uforløste forløst, mens man stadig har hinanden. Læs artiklen i denne uges Familie Journal.

Mine piger skal klare sig selv

Steffen Jacobsen er beviset på, at man godt kan blive til noget, selv om der i barndommen ikke var vokaler nok til ordet omsorg. Han gav aldrig op og ønsker at være et eksempel for sine døtre, som han allerede er meget stolt af.

Mørbrad på mange måder

Svinemørbrad er et utroligt lækkert og mørt stykke kød, der kan bruges på rigtig mange måder. Steg den hel eller som bøffer, pochér den eller brug den i gryderetter, ja, mulighederne er mange. I ugens tillæg får du lækre opskrifter til både hverdag og fest.

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Chefredaktøren fortæller...

Hjemme hos os har vi altid leget den samme leg, når vi af en eller anden grund er samlet uden mulighed for at se ned i en telefon eller sidde på sit værelse eller se tv, eller hvad der nu ellers plejer at foregå. Når vi er på stranden eller kører i bil, så er det altid den samme leg.

Den går i al sin enkelhed ud på, at vi på skift tænker på en person, som de andre så skal gætte. Da børnene var små, var det altid nære familiemedlemmer, vi tænkte på, men efterhånden kunne vi også udvide legen til at omfatte andre genrer. Tegneseriefigurer, kongelige i Europa, standupkomikere – for nu bare at nævne nogle.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Det er sjovt at gætte og teste sin egen viden. Der findes jo også utallige tv-programmer med samme tema, og jeg synes selv, det er ret hyggeligt at sidde hjemme i sofaen og teste sin viden bare for sjov.

Det er sådan en konkurrence, vi har i Familie Journal i øjeblikket. Du finder den på side 33, og den går i al sin enkelhed ud på at teste din viden, og for at gøre det endnu sjovere, er der også præmier på højkant.

Det er selvfølgelig helt frivilligt at deltage, men alligevel vil jeg da opfordre til at prøve. Og så kan de andre hjemmelavede quizzer jo komme på banen igen. I min familie synes vi i hvert fald det er ret underholdende!

Du kan læse mere om konkurrencen her >>

Hjælp os med at gøre Familie Journal endnu bedre

Hjælp os med at gøre vores ugeblad endnu bedre ved at svare på to spørgsmål. Når du svarer på spørgsmålene deltager du samtidig i konkurrencen om skønne præmier. Læs mere HER >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.