Ugens blad: Stort tillæg med babystrik

Mandag, 4. april 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du 24 sider med det fineste strik til baby.
Familie Journal nr. 14/2016

Clara led af angst

For et halvt år siden kunne 11-årige Clara ikke holde ud at være i skole, hvis ikke mor eller far var med. ”Drilletanker” styrede hendes og familiens liv. Men 10 samtaler på Center for Angst har gjort underværker.

Folks fordomme gør mig stædig

En kold dag i februar 2011 ændrede livet sig for Tobias. Han kørte galt i en solo­ulykke på motorvejen og mistede førligheden i begge sine ben. Men livet har også taget en positiv drejning.

Strik til baby

I samarbejde med Sandnes Garn har vi lavet et fint hæfte med hele 12 strikkeopskrifter - plus en enkelt hæklet - til de allermindste. Du får således en hel garderobe af søde ting, både til små piger og drenge. Så glæd dig til hyggelige timer med at lave de små ting, der helt sikkert vil glæde og gøre nytte!

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstil
bud >>

Familie Journal nr. 14 er på gaden mandag d. 4. april 2016.

Chefredaktøren fortæller...

Alle os, der har haft en baby eller flere, kender den der duft, der er, når man stikker næsen ned i deres hår og snuser ind. Ahhh!

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Der er noget særligt ved babyer, og jeg kan i hvert fald ikke lade være med at blive rørt, når jeg ser sådan en lille størrelse. Tænk at være så lille og have hele livet foran sig, og tænk også at være så lækker, at alle, der ser én, gør alt, hvad de kan, for at man skal klukke af grin. Vi har alle været der, vi kan bare ikke huske det.

Når man trækker en statistik på nettet over, hvad der bliver søgt mest på inden for håndarbejde, så hitter hjemmelavet babytøj stort. Vi er vilde med at lave tøj til de små, og der er da heller ikke noget så nuttet som små, strikkede sko eller en lille bluse.

Derfor har vi med denne uges blad valgt at lave et tillæg, hvor alle der har lyst og tid, kan kaste sig over produktion af tøj til de mindste.

Selv husker jeg fra mine egne børns tidligste tid en blå trøje med knapper, som min farmor nåede at strikke til min ældste, inden hun gik bort. Trøjen har jeg beholdt som et kært minde, der på den måde knytter hende sammen med en tid i mit liv, hvor den største fornøjelse var at få baby til at smile.

Jeg håber, at opskrifterne i denne uge vil få mange smil frem.

God fornøjelse med ugens blad!

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.