Åses æblekage med cremefraiche
Findes der noget bedre en en dejlig æblekage? Her får du Åses opskrift på en umådelig lækker æblekage.
Af
Af: af All Over Press

Åses lækre æblekage
Annonce
40 min
Æblekage
125 g sukker
125 g smør
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
125 g hvedemel
2 æg
½ dl mælk
3-4 æbler
Sukker
Kanel
Tilbehør
Flødeskum eller cremefraiche
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker let og luftigt.
- Pisk æggene.
- Bland bagepulver, vaniljesukker og mel sammen og rør det i smørret skiftevis med de piskede æg og mælken.
- Kom dejen til din æblekage i en form på ca. 22 cm i diameter.
- Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
- Stik æbleskiverne ned i dejen til din æblekage og drys med sukker og kanel.
- Bag din æblekage midt i ovnen ved 180º i 20- 30 min. Prøv med en kødnål, om din æblekage er gennembagt.
- Lad din æblekage køle lidt af på en rist og servér den nybagt med flødeskum eller cremefraiche.

Dessert & Kage
Monas norske æblekage med låg af marengs

Hjemmebag
Heinrichs æblekage med nøddekerner og kardemomme
Annonce








