Alices kongekage
Ingredienser til Alices kongekage
(6-8 stk.)
200 g smør
160 g sukker
3 æg
325 g mel
2½ tsk. bagepulver
2 dl ananasmos
100 g mandler
10 røde cocktailbær
10 grønne cocktailbær
1 usprøjtet citron
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Rør mel og bagepulver i skiftevis med ananasmosen. Hak mandler og cocktailbær, riv citronskallen fint og vend det i dejen. Kom dejen i en smurt, 23 cm springform og bag den ved 170° i 60 min. Lad kagen køle og pak den i folie, til den skal serveres. Kagen bliver kun bedre af at stå et par dage.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Alice Karlson
Find flere opskrifter her...
Marineret ananas med moccamousse
Tortillaruller med ananas