Amerikansk æblekage med cream cheese frosting
Her får du opskriften på en lækker æblekage, der er bagt med kanel og toppet med en frosting på flødeost og vaniljesukker.
Af
Af: af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Hjemmebagt, amerikansk æblekage
Annonce
40 min
10 stk
Amerikansk æblekage
125 g smør
180 g sukker
3 æg
2 æbler
2 tsk. kanel
180 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Cream cheese frosting
250 g flødeost
90 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æble
Fremgangsmåde
TIP: Dryp æblebådene med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.
- Rør smør og sukker til en let og luftig masse.
- Rør æggene i et ad gangen.
- Riv æblerne groft og kom dem i æggemassen.
- Bland mel, kanel og bagepulver og rør det i æggemassen.
- Kom dejen i en smurt springform på ca. 22 cm i diameter.
- Bag kagen nederst i ovnen ved 175º i ca. 40 min. Afkøl kagen.
- Rør ingredienserne til cremen sammen og fordel den over kagen.
- Pynt kagen med smalle æblebåde lige inden serveringen.

Dessert & Kage| Galleri
Amerikansk abrikostærte

Dessert & Kage
Amerikanske pandekager med kokos og havregryn
Annonce








