Annis plumkage

Ingredienser til plumkage
200 g smør
200 g sukker
4 æg
200 g hvedemel
½ dl cognac
50 g grofthakkede, smuttede mandler
125 g hakket, mørk chokolade
1 usprøjtet appelsin
Fremgangsmåde til plumkage
Rør smør og sukker sammen og tilsæt æggene et ad gangen. Rør mel, cognac, mandler, chokolade og groftrevet appelsinskal i dejen og kom den i en smurt 1½ l kageform. Bag kagen midt i ovnen ved 180° i 1 time og 15 min.
Bageopskrift: Anni Rasmussen
Find flere opskrifter her...
Hvid konfektkage
Hannes julekage
Sirupslagkage
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)