Opskrifter
Appelsin med sabayonnecreme
Torsdag, 29. januar 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Frisk dessert med appelsiner og sabayonnecreme pyntet med mynte og blåbær
Opskrift på appelsin med sabayonnecreme
(2 pers.)
3 appelsiner
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradCreme:
2 spsk. sukker
2 æggeblommer
2 spsk. sød hvidvin el.
lys portvin
Pynt:
Mynteblade og blåbær
Sådan laver du desserten
Skæl appelsinerne og pil de hvide hinder af. Skær appelsinerne i skiver. Fordel dem i portionsglas.
Pisk æg og sukker sammen over vandbad. Pisk i 5 min. Pisk vinen i, så det skummer og jævner.
Fordel cremen over appelsinerne og servér straks.
Flere isdesserter