Appelsintærter med mandler
Ingredienser til appelsintærter med mandler:
(6 stk.)
200 g mandelmakroner
80 g blødt smør
1½ dl sødmælk
120 g marshmallows
1 tsk. revet appelsinskal
2 spsk. appelsinsaft
2 dl piskefløde
1 dl appelsinmarmelade
40 g mørk chokolade
50 g mandelflager
Prøv også: Appelsintærte
Fremgangsmåde:
Knus makronerne og bland dem med smør.
Pres blandingen sammen som bund i 6 små tærteforme, bag dem ved 170° i 5 min. og lad dem afkøle.
Kom mælk og marshmallows i en gryde og varm langsomt op under omrøring, til skumfiduserne er smeltet.
Rør appelsinskal og -saft i og lad blandingen afkøle helt.
Kom fløden i den afkølede marshmallow-blanding og pisk, til cremen så småt begynder at tykne.
Kom en skefuld appelsinmarmelade og derefter cremen i tærtebundene og stil dem koldt i mindst to timer, til tærterne har sat sig.
Smelt chokoladen og rist mandelflagerne på en tør pande.
Dekorér tærterne med den smeltede chokolade og mandelflager.
Se også: Chokoladekiks uden sukker