Bountyæg

Smagen er i top, og hvem ville ikke blive himmelhenrykt over at modtage et par stykker af disse Bountyæg
Af
af Redaktion

Ingredienser til bountyæg

250 g mascapone
2 tsk. limesaft
40 g flormelis
190 g kokos
200 g mørk chokolade
20 g hvid chokolade
Kandiserede violer

Fremgangsmåde

Rør mascaponen med limesaft og flormelis, til den er glat og cremet. Tilsæt kokos og rør det godt sammen. Form kokosblandingen til små æg med en teske og stil dem på køl i 1 time. Smelt chokoladen, overtræk æggene med mørk chokolade og dekorér med hvid chokolade og violer.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Bagte påskeæg
Pebermynteæg

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Påskefrokost

Her får du masser af idéer til, hvad du kan servere til påskefrokosten...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.