Brødtorte
Ingredienser til brødtorte
6 æg
250 g sukker
100 g nødder
100 g revet rugbrød
1 tsk. bagepulver
5 dl piskefløde
50 g nødder
2 spsk. chokoladespåner
Fremgangsmåde til brødtorte
Del æggene og pisk hviderne stive. Rør sukkeret i hviderne lidt ad gangen og derefter æggeblommerne en ad gangen. Fordel dejen i 3 smurte lagkageforme, bag bundene ved 225° i 10 min. og lad dem køle. Pisk fløden til skum og læg bundene sammen med flødeskummet. Smør et tyndt lag flødeskum på toppen og pynt med hakkede nødder og chokoladespåner.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Bismarck-eg
Højer riskage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)