Ingredienser til chokoladebiscotti
(Ca. 70 stk.)
75 g mandler
50 g mørk chokolade
2 æg
170 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
½ usprøjtet appelsin
200 g hvedemel
½ dl kakao
1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
Rist mandlerne i ovnen ved 175° i ca. 5 min. Hak mandler og chokolade meget groft. Bland æg, sukker, vaniljesukker, salt, revet appelsinskal, mel, kakao og bagepulver og saml det til en smuldret dej. Hæld dejen ud på et let melet bord og saml den med hænderne. Ælt chokoladen og mandlerne i. Del dejen i to og rul dem ud i lange stænger. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem ved 175° i 25 min. Tag pladen ud af ovnen og sænk varmen til 120°. Skær stængerne i ca. 1 cm brede stykker, vend dem, så skærefladen vender op, og tør dem i ovnen i ca. 35 min. Lad kagerne køle af og opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Mette Ankarloo
Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Engelske ingefærkager
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)