Chokotærte

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge-Lise Andersen, 9330 Dronninglund. Se hendes opskrift på chokoladetærte her
Af
af Redaktionen

Ingredienser til chokoladetærte

150 g mørk chokolade
100 g smør
160 g sukker
4 æg
40 g kartoffelmel
½ tsk. bagepulver
Rasp til form
2 dl piskefløde
½ dl Bailey likør
1 dl hakkede hasselnøddekerner
Høvlet chokolade

Fremgangsmåde til chokoladetærte

Bræk chokoladen i stykker og smelt den over vandbad. Rør smør og sukker hvidt, del æggene og rør blommerne i sammen med chokoladen. Sigt kartoffelmel og bagepulver i. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt, raspdrysset randform og bag kagen ved 175° i 45 min. Pisk fløden stiv, vend Baileyen i og kom den over kagen sammen med nødder og høvlet chokolade.

Bageopskrift: Inge-Lise Andersen


Vi elsker chokoladekage!

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se vores chokolade-kager her >>

Find flere opskrifter her...
Onkel Peters chokoladekiks
Chokoladekage med mandler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.