DDV-opskrift: Ferskenfromage med hindbær

Denne opskrift på ferskenfromage er lavet efter De Danske Vægtkonsulenters principper. Denne dessert kan nydes uden dårlig samvittighed.
Af
af Inge Kauffeldt, DDV
DDV-opskrift: Ferskenfromage med hindbær
2 t og 10 min
DDV-ferskenfromage med hindbær
125 g DDV yoghurt 7 %
1 fersken
Lidt vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
2 blade husblas
100 g hindbær

Fremgangsmåde

  1. Læg husblasen i blød i koldt vand.
  2. Blend den udstenede fersken (gem lidt til pynt) sammen med yoghurten.
  3. Smag til med vaniljekorn og sødemiddel.
  4. Vrid husblassen og smelt den i et vandbad eller kom lidt kogende vand på.
  5. Pisk, til den er helt smeltet.
  6. Når den er lidt afkølet, røres den forsigtigt sammen med fromagen.
  7. Hældes i en skål og sættes koldt i ca. 2 timer.
  8. Pynt med friske hindbær og lidt fersken.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.