Eksotisk frugtsalat med råcreme
Frisk og farverig dessert: Eksotisk frugtsalat med råcreme og mørk chokolade er den perfekte afslutning på et måltid – nem at lave og fuld af smag.
Af
Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen

15 min
4 personer
Eksotisk frugtsalat:
1 mango
½ ananas
2 kakifrugter
2 kiwier
1 banan
1 stjernefrugt
Råcreme:
½ vaniljestang
1 spsk. rørsukker
2 æggeblommer
2 dl piskefløde
Til servering:
25 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Frugtsalat:
- Skær eller pil skrællen af alle frugter med undtagelse af stjernefrugt, og skær dem i mundrette stykker.
- Skyl og skær stjernefrugt i skiver.
- Anret frugterne sammen på et fad eller i en skål.
Råcreme:
- Halvér vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud med en kniv.
- Bland dem med sukker og æg, og pisk massen luftig.
- Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i æggeblandingen.

Dessert & Kage
Frisk frugtsalat
Servering:
- Pynt frugtsalaten med råcreme og friskhøvlede chokoladespåner.
TIP
Du kan sagtens skifte frugterne ud med andre, du har, eller supplere op med frugt fra dåse, hvis du mangler det eksotiske twist.