En rigtig klassiker: Toves nemme fløderand
Denne opskrift på cremet fløderand kommer fra Familie Journal-læser Tove Hansen, Bagsværd. Se hendes opskrift på fløderand her.
Af
Opskrift: Tove Hansen

Annonce
Der er noget særligt ved de gamle desserter, og fløderand er en af dem, der altid vækker begejstring. Den er let og luftig, smager vidunderligt af vanilje og ser smuk ud på ethvert kaffebord. Servér den med friske bær eller en sød frugtsauce – så har du en dessert, der både er enkel og elegant.
2 t og 30 min
1 stk
Fløderand
5 dl mælk
1 ps. cremepulver
5 dl piskefløde
Hindbær til pynt
Sådan laver du fløderand
- Pisk mælk og cremepulver som beskrevet på posen og stil den koldt i 30 min.
- Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
- Kom blandingen i en randform og stil den i fryseren i mindst 2-3 timer.
- Vend randen ud på et fad, pynt med friske hindbær og evt. citronmelisse og servér.
Vil du selv lave fløderanden uden cremepulver? Her får du opskriften på klassisk hjemmelavet fløderand med frugtsovs.
Annonce








