En rigtig klassiker: Toves nemme fløderand

Denne opskrift på cremet fløderand kommer fra Familie Journal-læser Tove Hansen, Bagsværd. Se hendes opskrift på fløderand her.
Af
Opskrift: Tove Hansen
Annonce

Der er noget særligt ved de gamle desserter, og fløderand er en af dem, der altid vækker begejstring. Den er let og luftig, smager vidunderligt af vanilje og ser smuk ud på ethvert kaffebord. Servér den med friske bær eller en sød frugtsauce – så har du en dessert, der både er enkel og elegant.

2 t og 30 min
1 stk
Fløderand
5 dl mælk
1 ps. cremepulver
5 dl piskefløde
Hindbær til pynt

Sådan laver du fløderand

  1. Pisk mælk og cremepulver som beskrevet på posen og stil den koldt i 30 min.
  2. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
  3. Kom blandingen i en randform og stil den i fryseren i mindst 2-3 timer.
  4. Vend randen ud på et fad, pynt med friske hindbær og evt. citronmelisse og servér.

Vil du selv lave fløderanden uden cremepulver? Her får du opskriften på klassisk hjemmelavet fløderand med frugtsovs.

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.