Opskrifter
Flødeboller
Tirsdag, 22. juli 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Skal der være lidt ekstra til kaffen? Prøv disse lækre, hjemmelavede flødeboller
Overtræk med hvid chokolade og kom lidt citronskal i skummet eller drys med lakridspulver.
Ingredienser til flødeboller
(20 stk.)
2-3 æggehvider
75 g sukker
75 g marcipan
150 g mørk chokolade
Flere flødeboller
Flødeboller med pistache MoccamumsFremgangsmåde til flødeboller
Rul marcipanen ud og stik bunde ud på ca 2 cm i diameter. Pisk æggehviderne halvstive og derefter seje med sukkeret. Kom massen i en tylle. Sæt små tutter af skum på bundene. Hvis du ønsker smag, kan du drysse bundene med tørret frugtpulver eller lakridspulver. Stil flødebollerne i en 200° varm ovn i 3-4 min., så overfladen bliver lidt tør. Smelt ogtemperér chokoladen og træk den over skummet.