Lækre grillede frugtspyd med marcipan og is

Her får du opskriften på en frisk og sød dessert! Måske et alternativ til den klassiske frugtsalat? Her er frugten sat på spyd og serveret med marcipan og is.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Lækre grillede frugtspyd med marcipan og is
15 min
4 personer
Frugtspyd med marcipan
100 g rå marcipan
1 pære el. æble
1 tyk skive frisk ananas el. melon
2 kiwi
2 blommer el. friske abrikoser
1-2 spsk. akaciehonning
½ l is
Evt. chokoladesauce

Fremgangsmåde

  1. Skær frugterne i store tern, så saften ikke forsvinder.
  2. Kiwierne skrælles og deles i kvarte. Blommerne (el. abrikoserne) deles også i kvarte.
  3. Sæt det hele på 4 fugtige træspyd.
  4. Læg frugtspyddene direkte på grillen eller evt. i en folie-grillbakke, og grill 3-4 min. på hver side.
  5. Riv marcipan over spyddene og server dem med en kugle is og lidt mere akaciehonning eller chokoladesauce.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.