Opskrifter

Frugtis med chokoladeskal

Mandag, 11. august 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Fin og frisk isdessert serveret med citronmelisse og ribs

Opskrift på frugtis med chokoladeskal

(6 pers.)

500 g jordbær og ribs blandet
250 g sukker
Saften af 1 appelsin
2 dl piskefløde
200 g mørk chokolade

Pynt:
Citronmelisse og ribs

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til frugtis med chokoladeskal

Pil og nip alle bærrene. Gem lidt til pynt. Kog de øvrige bær med sukker og appelsinsaft, til boblerne er seje, det tager ca. 5-7 min. Purér massen med en stavblender, tilsæt piskefløde og frys under omrøring evt. på ismaskine. Smelt og temperér chokoladen. Kom chokoladen i 6 pæne silikoneforme på ca. 1,5 dl hver. Fyld formene helt op med chokolade, og hæld så chokoladen ud igen, så der kun er en skal af chokolade tilbage. lad det størkne. Hæld frugtisen i og frys færdig. Vend isenene ud af formene og servér med citronmelisse og ribs.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Klik ind i galleriet herunder og se mange flere skønne isdesserter

Flere isdesserter