Opskrifter

Guf guf kage

Onsdag, 8. oktober 2008af Redaktion
Denne lækre bradepandekage er perfekt til klassens time!

Opskrift på guf guf kage

Dej
200 g sukker
4 æg
200 g hvedemel
3 spsk. kakao
1 spsk. (evt. hjemmelavet) vaniljesukker
1 spsk. bagepulver
1½ dl mælk
1 dl vand
150 g smeltet smør

Prøv også: Drømmekage fra Brovst

Fyld
150 g smør
1 dl stærk kaffe
4 spsk. kakao
Kornene af ½ vaniljestang (resten kan blendes med lidt sukker til hjemmelavet vaniljesukker)
200 g flormelis
150 g kokosmel

Sådan gør du - guf guf kage

Pisk æg og sukker skummende i 5 min. Sigt mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver og fold det i dejen. Rør det smeltede smør i og slut af med mælk og vand. Kommes i smurt eller foret bradepande på 35 x 40 cm og bages ved 175° i 45 min. Bland så alle ingredienser til fyld i en gryde og smelt sammen under omrøring. Smør det på kagen, mens den er varm, så den bliver lidt mere fladtrykt og svampet. Kan fryses.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels

Prøv også: Brunsviger

Skønne kager i bradepande

Kager i bradepande