Gulerodskage med mandler

Ingredienser til sukkerfri gulerodskage
(10 stk. gulerodskage)
6 æg
4 dl Hermesetas SteviaSweet Drys-Let
250 g revede gulerødder
1 usprøjtet lime
2 dl finthakkede mandler
2 spsk. hvedemel
1 spsk. majsstivelse
1 tsk. bagepulver
Få opskriften på sukkerfrie muffins her!
Fremgangsmåde til gulerodskage
Tænd ovnen på 175º. Smør en springform på ca. 1½ l. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og Hermesetas SteviaSweet Drys-Let, til det er let og luftigt. Tilsæt revne gulerødder, revet limeskal og -saft. Bland hakkede mandler, hvedemel, majsstivelse og bagepulver og rør det i gulerodsblandingen. Pisk æggehviderne til stift skum. Vend dem forsigtigt i dejen til dine gulerodskage og hæld dejen over i formen. Bag din gulerodskage 40 min. nederst i ovnen, lad den køle lidt af i formen, inden den tages ud.