Havre-chokoladekager

Bag små, lækre kager til kaffen, pyntet med mørk chokolade og pistacienødder
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på havre-chokoladekager

(ca. 60 små stk.)

225 g sukker
90 g havregryn
300 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
225 g smør
2 æg

Pynt
Mørk chokolade
Pistacienødder

Vild med kager

Hvis du - ligesom os - elsker kage, så vær med i vores kageunivers 'Jeg elsker kage' på Facebook - se mere her

Bland sukker, havregryn, hvedemel og bagepulver. Rør det smeltede smør og æggene i og rør til en jævn dej. Fordel dejen i 60 små forme og bag dem ved 200° i ca. 10 min. Smør lidt chokolade på kagerne og drys dem med hakkede pistacienøder.

Har du mere lyst til muffins? Se vores store galleri med opskrifter på massevis af muffins her

Bag lækre chokoladekager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.