Hindbær-cookies

Supernemme småkager, så børnene let kan lave en vinteroverraskelse til forældre eller bedsteforældre
Af
af Redaktion

(30 stk.)

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
2 spsk. hindbærmarmelade

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og hindbærmarmelade og saml dejen. Tril dejen til en 3 cm tyk pølse og læg den på køl i mindst en time. Skær dejstangen ud i skiver på 5 mm's tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 180° varmluft i 12 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Valentinemuffins
Chokoladekiks med jordbærfyld
Havregrynscookies med chokolade




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.