Hindbær-cookies
(30 stk.)
150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
2 spsk. hindbærmarmelade
Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og hindbærmarmelade og saml dejen. Tril dejen til en 3 cm tyk pølse og læg den på køl i mindst en time. Skær dejstangen ud i skiver på 5 mm's tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 180° varmluft i 12 min. og lad dem afkøle på en bagerist.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Valentinemuffins
Chokoladekiks med jordbærfyld
Havregrynscookies med chokolade
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)