Jordbær Romanoff

Skøn voksendessert med jordbær i Grand Marnier lage. Smagen af appelsin er god til jordbær!
Af
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
 Jordbær Romanoff
1 t og 15 min
4 personer

Ingredienser til jordbær Romanoff

(4 pers.)

500 g jordbær

Lage
1 appelsin
1 spsk. sukker
4-5 spsk. Grand Marnier

Tilbehør
2½ dl piskefløde
1 spsk. sukker

Fremgangsmåde til jordbær Romanoff

Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve eller i skiver afhængig af størrelsen. Pres appelsinen, rør saften med sukker og Grand Marnier og hæld den over bærrene. Lad det trække køligt ca. 1 time.

Pisk fløden næsten stiv med sukker. Læg jordbær med væde i en skål eller i portionsglas og fordel flødeskummet.

Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Lagkage med sommerbær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.