Julede toscasnitter med marcipan, hvid chokolade og nødder

Mangler du inspiration til årets julegodter? Så kan du prøve disse lækre toscasnitter med marcipan, hvid chokolade og nødder.
Af
af Odense Marcipan
Julede toscasnitter med marcipan, hvid chokolade og nødder
20 min
Toscasnitter
200 g ren rå marcipan
125 g piskefløde
75 g sukker
75 g smør
75 g lys sirup
75 g mandelsplitter
75 g hasselnødder
100 g hvid overtræk

Fremgangsmåde

OBS: Toscasnitterne skal stå på køl natten over, inden de skæres ud i mindre stykker.

  1. Marcipanen rulles ud i 20 x 10 cm på et stykke bagepapir.
  2. Kog fløden op med sukker, lys sirup og smør og lad den simre, til den er gylden.
  3. Tilsæt derefter nødder og mandelsplitter og kog massen færdig, til den har en fastere konsistens.
  4. Husk at røre i gryden konstant.
  5. Hæld toscamassen ud på marcipanen og lad det afkøle til dagen efter.
  6. Udskæres i mindre stykker efter ønske og bundene pensles med hvid overtræk.
  7. Toscasnitterne opbevares på køl i en kagedåse ind til servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.