Hjemmelavet kanelis med knas fra Bastogne-kiks

Fløjlsblød kanelis med knas fra Bastogne-kiks, en nem og lækker dessert med smag af hygge og varme krydderier.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Kanelis med Bastogne-kiks
1 t
4 personer
Kanelis med Bastogne-kiks
2 dl kaffefløde 9 %
2 dl sødmælk
125 g sukker
1 tsk. stødt kanel
4 Bastogne-kiks
Til servering
1 Bastogne-kiks
Citronmelisse

Fremgangsmåde

  1. Bland fløde, mælk, sukker og kanel i en skål, og frys det til is i en ismaskine.
  2. Knus Bastogne-kiksene, og bland dem i den færdige is.
  3. Hæld isen i 4 forme, og sæt dem i fryseren indtil servering.
  4. Servering Vend isene ud på tallerkner, drys med knust Bastogne-kiks, pynt med citronmelisse, og servér straks.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.