Opskrifter

Kokoskage med bær

Fredag, 22. august 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag en lækker kokoskage med friske bær - du kan også bruge brombær

Opskrift på kokoskage med bær

(ca. 12 stk.)

125 g smør
170 g sukker
2 æg
120 g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
80 g kokosmel
2 dl hindbær
50 g mandelspåner

Fremgangsmåde

Smelt smørret og afkøl det. Pisk sukker og æg sammen og rør det smeltede smør i. Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og kokosmel og vend det i æggemassen. Hæld dejen i en beklædt form på ca. 25 x 35 cm. Drys hindbær og mandelspåner over dejen og bag kagen ved 200° i ca. 20 min. Lad den køle af, inden den skæres ud.

Pynt
Flormelis

TIP: Kagen bliver ikke mindre lækker af, at du kommer brombær i kagen i stedet for hindbær

Få også opskriften på koskoskager med nougatfyld her!

Flere isdesserter