Opskrifter

Koldskål med brombær

Fredag, 13. august 2021Af Camilla Zarah Lawes. Foto: Betina Hastoft.Foto: Betina Hastoft.
Brombærrenes søde, dybe smag klæder den friske koldskål. Prøv også med andre slags bær.

Opskrift på koldskål med brombær

(4 personer)

  • 4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
  • 100 g rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • ½ l kærnemælk
  • ½ l skyr

Servering:

  • Brombær
  • Ca. 1 spsk. Flormelis
  • Evt. skovsyre
  • Kammerjunkere

Prøv også: Cheesecake med koldskål

Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og tilsæt kornene fra vaniljestangen. Rør kærnemælk og skyr i æggemassen. Stil koldskålen på køl i mindst 1 time.

Servér den kold i skåle, pynt med brombær, drys med flormelis, pynt evt. med skovsyre, og servér kammerjunkere til.

Prøv også: Koldskål med mynte