Opskrifter

Koldskål med brombær

Fredag, 13. august 2021Af Camilla Zarah Lawes. Foto: Betina Hastoft.Foto: Betina Hastoft.
Brombærrenes søde, dybe smag klæder den friske koldskål. Prøv også med andre slags bær.
10 min
2 personer
Koldskål
4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
100 g rørsukker
1 vaniljestang
1/2 l kærnemælk
1/2 l skyr
Topping
Brombær
Ca. 1 spsk. flormelis
Evt. Skovsyre
Kammerjunkere

Koldskål med brombær

  1. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og tilsæt kornene fra vaniljestangen.
  2. Rør kærnemælk og skyr i æggemassen. Stil koldskålen på køl i mindst 1 time.
  3. Servér den kold i skåle, pynt med brombær, drys med flormelis, pynt evt. med skovsyre, og servér kammerjunkere til.