Koldskålscreme med friske bær

Opskrift på koldskålscreme med friske bær
(6 pers.)
8 bl. husblas
½ vaniljestang
7 dl koldskål
2 spsk. sukker
Revet skal af 1 citron
2 dl piskefløde
200 g blandede bær
25 g ristede mandelsplitter
Prøv også: Koldskål med mynte
Sådan laver du koldskålscreme med friske bær
Stil husblassen i blød i koldt vand.
Skrab kornene ud af vaniljestangen.
Pisk koldskålen med vaniljekorn, sukker og revet citronskal.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, pisk den i koldskålen i en tynd stråle og stil den på køl, til den begynder at stivne.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Hæld cremen i 6 portionsskåle og stil dem i køleskabet et par timer.
Servér cremen drysset med friske bær og mandelsplitter.
Prøv også: Koldskål med hyldeblomst