Lækker roulade med chokoladefyld og toppet med smeltet chokolade
Her får du opskriften på en skøn roulade med lækkert chokoladefyld. Vi har her smurt rouladebunden med nutella, men du kan også bruge andet smørbart chokolade.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

30 min
1 stk
Rouladebund
3 æg
125 g sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Fyld
Ca. 2 dl chokolade-"smør" (Nutella el. tilsvarende)
Fremgangsmåde
- Lav en bagepapirsform på 26 x 36cm med 2 cm høj kant hele vejen rundt. Sæt klips på i hjørnerne.
- Pisk æg og sukker skummende og luftigt med en elmikser i 10 min.
- Bland alt det tørre sammen i en skål og sigt det over æggesnapsen.
- Fold det forsigtigt rundt, så luften bevares.
- Fordel dejen i formen og bag den i en forvarmet ovn ved 200° i 8-10 min. midt i ovnen.
- Vend bunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og frigør den for det brugte bagepapir (brug bageplade som modstand)
- Smør nu bunden med Nutella (eller andet chokolade-smør) og rul rouladen sammen lun.
- Pynt evt. med lidt smeltet mørk chokolade sprøjtet ud i tynde striber.

Dessert & Kage| Galleri
Muffins med Nutella-frosting

Dessert & Kage