Lækre og nemme kokosmakroner med toblerone-creme
Disse kokosmakroner er supernemme at lave, og så smager de himmelsk med denne toblerone-creme! Kan stille den søde sult, eller serveres på et fint kagebord.
Af
af Kristina Marckmann

50 min
20 stk
Kokosmakroner
3 æggehvider
160 g sukker
260 g kokos
1 æg
Toblerone-creme
70 g Toblerone
2 pasteuriserede æggeblommer
30 g flormelis
50 g blødt smør
Fremgangsmåde
- Rør hviderne med sukker og kokos og rør ægget i.
- Sæt 40, små skefulde af blandingen på en plade med bagepapir og tryk dem let flade.
- Bag kagerne ved 160° varmluft i 20 min. og lad dem køle helt af.
- Toblerone-creme Smelt chokoladen over vandbad og pisk æggeblommerne luftige med flormelissen.
- Rør smør og chokolade i æggesnapsen og kom cremen i en sprøjtepose.
- Fordel cremen mellem kokosmakronerne, to og to, og server.

Dessert & Kage
Frisk citronroulade med citroncreme og sød marengs

Dessert & Kage