Nøddepleskner

Sprøde kager helt uden mel, men med masser af nødder, der holder sammen på dejen
Af
af Redaktion
Annonce

Ingredienser til nøddepleskner

(Ca. 20 kager)

50 g smør
80 g hasselnøddekerner
1 dl sukker
1 æg
Hasselnødder til pynt

Fremgangsmåde til nøddepleskner

Smelt smørret og miks nødderne fint i foodprocessor. Bland nødderne med smør, sukker og æg. Form dejen med fingrene til toppe på en plade med bagepapir med lidt afstand mellem hver, de flyder ud. Sæt en nød i hver top. Bag dem gyldne på ovnens midterrille ved 175° i ca. 16 min. Lad dem køle af på bagerist.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Flere lækre kager...
Radiokage
Sprøde havremuffins
Brunsviger

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.