Sprøde havremuffins

Gode til strand- eller skovtur
Af
af Redaktion

(12-16 stk.)

125 g smør
175 g mørk farin el. muscovadosukker
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
4 dl kærnemælk
1 æg
75 g grovvalsede havregryn
1 tsk. kanel

Rør sukker og smør, til det er cremet. Sigt alt det tørre sammen, og vend med havregrynene - gem dog lidt gryn, som røres med den sidste skefuld kanel. Rør ægget med kærnemælken. Vend både det tørre og det våde sammen i smørmassen. Kom det i muffinsforme, der står i en fast form, så de ikke flyder ud. Drys med de sidste havregryn og kanel, og bag ved 180° i 15-20 min.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv flere muffins...
Muffins med citron og passionsfrugt
Billige kokosmuffins

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.