Påskekyllinger

Små søde påskekyllinger, der kan bruges som spiseligt bordpynt
Af
af Redaktion

3 æggehvider
150 g sukker
75 g kokos
Gul frugtfarve
Sukkerkugler
Tørrede abrikoser

Pisk hviderne stive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen, til massen er tyk og blank, vend kokos og gul farve i. Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sæt en lille cirkel som hoved og en lidt større cirkel som krop, de skal lige røre hinanden. Sæt sukkerkugler på som øjne og flækkede abrikoser som næb og fødder. Bag kyllingerne nederst i ovnen ved 150° i 35 min.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Pebermynteæg
Pouls påskekage
Påskeæg

masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.