Pandekager med frossen bærcreme

Disse pandekager er en god dessert når man har rester af friske bær, der er blevet lidt slatne
Af
af Redaktion
Pandekager med frossen bærcreme
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

Opskrift på pandekager med frossen bærcreme

(4 pers.)
45 min. + frysetid

2 æg
2 dl hvedemel
2 dl øl
1 dl vand
2 spsk. sukker
25 g smør
250 g blandede jordbær, hindbær og blåbær
1 bæger mascarpone
2 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
Kornene af ½ vaniljestang
150 g mosede bær

Begynd med cremen: Pisk æggeblommer med halvdelen af sukkeret og vaniljekorn. Rør det i mascarponen og mos så bærrene med resten af sukkeret. Rør det i mascarponen, så det danner mønster. Frys cremen i 4 timer eller natten over.

Pisk vand i melet, til det klistrer, og pisk så æg, sukker og øl i til en fin pandekagedej. Steg tynde pandekager i smør på mindre pande og rul pandekagerne eller fold dem og kom kugler af frossen creme og friske, blandede, skårne bær ved.

Dessertopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med pandekager...
Kokos-pandekager med pærer
Pandekager med frugtkompot
Pandekager med røde bær

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.