Pandekager med skinke og havre

Disse pandekager kan være gode til både frokost og som aftensmad
Af
af Redaktion
Pandekager med skinke og havre

Opskrift på pandekager med skinke og havre

(10 stk.)

40 g havregryn
2 dl kærnemælk
30 g hvedemel
½ tsk. groft salt
½ tsk. bagepulver
2 æg
1 dl vand
100 g hakket skinke
50 g revet cheddar
Smør til stegning
100 g flødeost med urter
50 g spæde salatblade

Bland havregryn og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvedemel, salt, bagepulver, æg og vand i og vend skinke og cheddar i. Bag pandekager i smørret ved jævn varme og lad dem afkøle. Smør pandekagerne med flødeost og server med salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ærte-pandekager med pocherede æg
Wraps med hellefisk
Quesadilla med chorizo
Kartoffeltortilla med rosmarin

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.