Pandekager med skinke og havre

Disse pandekager kan være gode til både frokost og som aftensmad
Af
af Redaktion
Pandekager med skinke og havre
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

Opskrift på pandekager med skinke og havre

(10 stk.)

40 g havregryn
2 dl kærnemælk
30 g hvedemel
½ tsk. groft salt
½ tsk. bagepulver
2 æg
1 dl vand
100 g hakket skinke
50 g revet cheddar
Smør til stegning
100 g flødeost med urter
50 g spæde salatblade

Bland havregryn og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvedemel, salt, bagepulver, æg og vand i og vend skinke og cheddar i. Bag pandekager i smørret ved jævn varme og lad dem afkøle. Smør pandekagerne med flødeost og server med salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ærte-pandekager med pocherede æg
Wraps med hellefisk
Quesadilla med chorizo
Kartoffeltortilla med rosmarin

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.