Italiensk panna cotta med hindbær og lime

Her får du opskriften på den lækre italienske dessert: Panna cotta. Denne version serveres med en frisk og syrlig bund på hindbær og lime.
Af
af Kristina Marckmann
Italiensk panna cotta med hindbær og lime

Italiensk panna cotta med hindbær og lime

Annonce
30 min
4 personer
Panna cotta med hindbær
150 g hindbær
2 spsk. rørsukker
1 spsk. limesaft
3 bl. husblas
1 st. vanilje
5 dl piskefløde
100 g sukker
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
6 hindbær til pynt
Strimler af limeskal

Fremgangsmåde

OBS: Panna cottaen skal stå på køl i mindst 3 timer, inden den kan serveres.

  1. Kom hindbær, rørsukker og limesaft i en gryde, giv det et opkog og lad det køle af.
  2. Stil husblassen i blød i koldt vand, flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  3. Kom fløde, sukker, limeskal, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og giv det et opkog.
  4. Tag vaniljestangen op og rør husblassen ud i flødeblandingen.
  5. Fordel hindbærblandingen i 4 portionsglas og kom forsigtigt flødecremen over og stil dem på køl i mindst 3 timer.
  6. Pynt portionsglassene med hindbær og limestrimler.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.