Rosin-knasere
Opskrift på småkager
(20-25 stk.)
150 g smør
225 g muscovadosukker
50 g flydende honning
150 g hvedemel
Fintrevet skal af 1 usprøjtet appelsin
1 tsk. natron
1 spsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
1 stort æg
200 g grove havregryn
25 g solsikkekerner
25 g sesamfrø
300 g rosiner
Sådan laver du småkagerne
Smelt smørret. Kom de øvrige ingredienser i en stor skål og kom smørret heri. Rør godt rundt. Læg papir på to bageplader og afsæt spiseske-store toppe på pladerne. Tryk dem let flade og bag kagerne 15 min. ved 180°.
Tag dem ud og lad dem stå på pladen lidt, inden de lægges på en rist.
Opbevar kagerne i en lufttæt dåse. Kan gemmes i dåse i flere uger.
Er du også vild med jul? Så vær med i vores Facebook-gruppe JUL - mad, pynt og ideer HER!